2014. augusztus 21., csütörtök

11. fejezet: Próbák


*Réka szemszöge*
Reggel hasogató fejfájásra ébredtem. Jézusom, mit csináltam tegnap este? Ah, de fáj a fejem. Szétnéztem a szobában és sikerült megállapítanom, hogy ez nem a bátyám szobája. Nagy nehezen felálltam, láttam egy tükröt s odamentem. Egy férfi póló van rajtam, de ez sem Szikié. Körbejártam a szobát, közben felszedtem a cuccomat. Megláttam egy képet és odamentem megnézni. A fiúk vannak rajta. Nem tudom, talán egy tanyán készült. Tudom, nem illik más dolgaiba turkálni, de kinyitottam a szekrényt, hogy megtudjam ki volt ilyen kedves, hogy befogadott. Az első ruhadarab, amit megláttam, az egy csíkos ing volt. Ez tuti Bennyé. Majd ne felejtsem el megköszönni kedvességét. Kimentem a nappaliba, ahol csend volt. Olyan mintha temető be lennék. Akkor irány a konyha! A konyhapulton egy levél, egy üveg víz és egy doboz gyógyszer várt. De cukik! Bevettem a gyógyszert és kihajtottam a levelet.
" Szép, jó reggelt 'kevés pia'!:D
Már elmentünk próbálni, de előtte kitakarítottunk. A mikróban megtalálod a reggelid. Reméljük ízleni fog. Majd üzenj, hogy mi van veled.:P Csókol téged 4 szeretett hitvesed"
Biztos vagyok benne, hogy a levelet Ya Ou írta. Már csak a megszólításból is. Kinyitottam a mikrót. Nem hittem a szememnek. Amerikai palacsinta. Megmelegítettem, tettem rá tejszínhabot és leültem a tévé elé reggelizni. Miután végeztem elmostam a tányért és elmentem felöltözni. Kint sütött a nap, ezért gondoltam nem öltözök túl. Egy rövidnadrágot vettem fel, egy fekete toppal, amire rávettem egy csíkos kötött, vékony felsőt. A buli sminkemet szerencsére 2 perc alatt lesikáltam magamról. A sminkem nagyon egyszerű lett: szempillaspirál meg egy kis szájfény. Hajamat csak simán kifésültem és hagytam, hogy a vállamra hulljon. A tegnapi ruháimat eltettem a táskámba, felhúztam a piros Vans-omat és már mentem is a Lurdyba próbálni. A Fat Phoenix előadása közben lesznek táncosok, és nekem kell őket koreografálni. Amúgy a Fat Phoenix-es fiúk nagyon jófejek, bár elég nehéz velük próbálni. Csak csütörtöktől hajlandóak jönni a székházba színpadi próbát csinálni. Amíg lehet velük normálisan dolgozni addig engem nem zavar. A corvintól elég messze van a Lurdy. Kb. egy óra mire odaértem.
- Sziasztok!- léptem be a terembe. Mindenkivel két puszival köszöntünk. Elmentem gyors átöltözni és már kezdődhetett is a bemelegítés.

*Anna szemszöge*
Saját szobámba ébredtem. Ami elég furi, mert a fiúknál buliztunk. Nagyon jó volt a buli. Rékának is hálás vagyok, hogy megszervezte. Kicsoszogtam a konyhába, azt hittem Réka itt lesz. De nem. Biztos a fiúknál aludt. Viszont az asztalon találtam egy levelet.:
"Szia Anna! Ha felkeltél siess próbára, puszilunk <3
a két Lili:)"
Készítettem magamnak egy tejeskávét, amit lassan eliszogattam. Mentem volna öltözni, de a telefonom megcsörrent.
- Hali Rékus - szóltam bele.
- Szia! Remélem nem keltettelek fel. Én már próbálok a táncosokkal, délután egy tali? - kérdezte.
- Persze, de most siettek én is próbára, puszi. - köszöntem el.
- Szia - köszönt, és kinyomta. Gyors elmentem felöltözni. A szettem egy rövidnadrágból és egy mickey egeres topból állt. Kisminkeltem magam, ami csak egy szempillaspirál volt. A hajam kontyba fogtam. Felhúztam a conversemet, a táskám felkaptam és indultam is. Útközben megéheztem, ezért bementem egy pékségbe. Vettem magamnak pogit majd kijöttem. Odaértem a Lurdyhoz, és felmentem a próba kezdéshez.
- Jó napot! - köszönt Alföldi.
- Jó reggelt! - köszöntem.
- Hogy tetszik lenni? Melyik dalt szeretné énekelni? - kérdezte.
- Nagyon jól vagyok és ön? Én egy nagyon jó dalt választottam. - közöltem.
- Megvagyok. Szuper akkor nézzük meg. - mosolygott, és elkezdtük a próbát.
*
Alig 3 óra próba után kijöttem a Lurdyból, és tárcsáztam Rékust.
- Szia! - köszöntem bele.
- Hello! Végeztél? - kérdezte.
- Igen. Hol vagy? - tettem fel a kérdést.
- Itthon. Nem rég értem haza. - válaszolt.
- Oké. Szikiék?
- Nem tudom. Arra gondoltam, hogy menjünk el moziba ketten. - mondta el az ötletét.
- Okés. Akkor gyere hozzám. Hali - s kinyomtam. A hazavezető úton összefutottam Lillával.
- Hello! - üdvözölt két puszival.
- Szia! - mosolyogtam.
- Halottam megszületett a kishúgod, hogy van? - kacsintott.
- Oh..hát köszönöm jól van, nagyon gyönyörű. - mutattam neki egy képet.
- Csodaszép! Gratulálok. De most sietek, majd beszélünk. - ölelt meg és elment.
Odaértem a Corvinra és gyors felmentem a lakásba. Ledobtam a táskám, bementem a szobámba a laptopomért. Kerestem pár filmet, hogy mit nézünk Rékussal, de nem jutottam dűlőre. Időközben megjött a barátnőm és kerestük tovább a filmet. A Majd újra lesz nyár című filmet választottuk.
30 perc volt a kezdéshez, ezért siettünk. Gyors összeszedtük magunkat, bezártam az ajtót és indultunk lefelé a lépcsőn. Kellett egy kis kikapcsolódás hiszen holnap élőshow.
10 óráig tarthatott a film, de szerencsére 10 perc alatt hazaértünk. Otthon két Lili fogadott.
- Sziasztok! - köszönt a két Lili.
- Halika. - köszöntem.
- Sziasztok! - köszönt Réka.
- Rékus nem alszol itt? - tettem fel a kérdést a barátnőmnek.
- Hát..ha nem gond. De nincs itt ruhám, meg reggel korán kell mennem. - ült le a kanapéra.
- Mi is korán megyünk a székházba. Ruhát majd adok. - kacsintottam.
Réka elment fürödni, majd sorban mindenki.
- Ti álmosak vagytok? - kérdezte P.Lili.
-  Nem, nagyon izgulok a holnap miatt. - válaszoltam.
- Anna bocsi, hogy megkérdezem de te meg Oli közt van valami? - mosolygott B.Lili.
- Hát..ö..-pirultam el.-Nem tudom csak egy csók volt,..de..-  hagytam abba.
- Elmondhatom? - karolt át Réka. Bólintottam.
- Anna titkolja, de nem szeretné ha tovább adnátok. Szerelmes belé. - mondta nekik Réka.
- Jujj nyugi nem mondunk semmit senkinek. - válaszolták.
- De figyu Anna. De lehet, sőt biztos, hogy Oli is érez valamit, nem hiába csókolt meg. - nézett rám P.Lili. Lehet igaza van? Vagy csak a pia miatt smárolt le...
Na megyek aludni, mert késő van. - szólt P.Lili.
- Én a kanapén alszok. - szólt Réka. Mindenkinek jó éjszakát kívántam, majd én is elmentem aludni. Befeküdtem az ágyba beállítottam az ébresztőm 7 órára. Próbáltam ezer gondolattal elaludni...

2 megjegyzés: